Ove godine božićni sajam u Čepinu započinje 16. prosinca, a završava 18. prosinca. Mjesto održavanja je dobro poznati prostor ispred Centra za kulturu. Zbog velike površine čini idealno mjesto za održavanje upravo ovakve manifestacije koja je iz godine u godinu sve sadržajnija i sve bolje posjećenija. Naše udruge, zajedno sa školama i vrtićem, ponovo su pokazali svoj interes da popune program održavanja sajma. Vrijeme održavanja biti će od 18 – 24 h.

Osim glazbenih, plesnih i ostalih izvedbi, tijekom sajma moći ćete na štandovima vidjeti i ručne radove naših udruga i mještana. Općina Čepin osigurala je besplatne štandove za sve one koji su pokazali interes da budu dio još jednog božićnog sajma. Dok su neki marljivo radili rukotvorine, dosta njih će se pobrinuti i da nitko ne bude žedan i gladan. Biti će tu kuhanog vina, rakije, sendviča, palačinki….

U petak navečer program će završiti uz note 100 posto banda, a u subotu će nas zagrijavati Silver band. Za nedjelju smo za vas osigurali tamburašku večer, pa će TS Garavi zatvoriti božićni sajam.

Svake godine na sajmu se pojavi koja nova ideja. Tako ćemo ove godine napraviti pravu zabavu za djecu. Od labirinta od slame do Djeda Božićnjaka.

Stoga vas sve pozivamo da i ove godine sudjelujete u sajmu koji smo priredili za vas! Radujemo se vašem dolasku! Detaljan program održavanja pogledajte na plakatu.