Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024
29 C
Čepin

Projekti

PROJEKT NAVODNJAVANJA POLJOPRIVREDNIH POVRŠINA NA PODRUČJU ČEPINA

Inicijalni sastanak na temu navodnjavanja poljoprivrednih površina na području Čepina održan je prošlog tjedna u vijećnici Općine Čepin. Sastanku su prisustvovali predstavnici Osječko – baranjske...

Projekt za mlade – novim znanjem do novih ciljeva

Projekt „Novim znanjem do novih ciljeva'' nastao je s ciljem lakšeg i konkurentnijeg uključivanja mladih i nezaposlenih na tržište rada, zbog poticanja gospodarskog rasta i razvoja lokalne zajednice.

Izgradnja dječjeg igrališta u Beketincima

Izgradnja dječjeg igrališta s pristupnim površinama sadržavat će minimalno 7 igrala, uređene pješačke staze kao i pristupnu cestu s parkiralištem s ciljem lakše dostupnosti samom igralištu.

Revitalizacija naselja prijateljstva

Cilj projekta je izgradnja modernog naselja za mlade obitelji na temeljima nekadašnjeg Naselja prijateljstva koje ima 250 parcela.

Dogradnja i rekonstrukcija društvenog doma Beketinci

Cilj projekta je rekonstrukcija i dogradnja Društvenog doma Beketinci koji administrativno pripada Općini Čepin i broji 613 stanovnika. Navedenim će se unaprijediti društveni i kulturni sadržaj koji će unaprijediti kvalitetu života stanovnika Beketinaca.

Izgradnja društvenog doma na Livani

Cilj projekta je obnova društvenog doma, te stvaranje prostora za potrebe provođenja različitih društvenih aktivnosti u lokalnoj zajednici.

Rekonstrukcija i dogradnja dvorca Adamović u Čepinu

Cilj projekta je zaustavljanje propadanja kulturnog dobra kroz aktivnosti obnove i dogradnje, te stvaranje uvjeta za razvoj sadržaja u suradnji s organizacijama civilnog društva.

Nastavak širenja mreža biciklističkih staza u Čepinu

Izgradanja dodatnih kilometara biciklističkih staza s ciljem osiguranja sigurnijih uvjeta za prometovanje biciklom i ostvarivanja bolje povezanost s urbanim biciklističkim stazama.

Izgradnja Agroparka

Na mjestu sadašnje tržnice bit će izgrađen Agropark i pokrenuta poduzetnička potporna institucija kao platforma za povezivanje s tržištem i pružanje potpore lokalnim poljoprivrednicima, obrtnicima i OPG-ovima.