Za dobrobit životinja i ciljem smanjenja broja neželjenih pasa i mačaka, Općina Čepin je i ovu godinu osigurala sredstva za besplatne kastracije pasa i mačaka za vlasnike životinja koji imaju prebivalište na području Općine Čepin. Zbog situacije s Korona krizom smo racionalizirali sredstva i ograničili broj kastracija. Jedno kućanstvo ostvaruje pravo na dvije besplatne kastracije životinja (pasa ili mačaka).

Za dobrobit životinja i ciljem smanjenja broja neželjenih pasa i mačaka, Općina Čepin je i ovu godinu osigurala sredstva za besplatne kastracije pasa i mačaka za vlasnike životinja koji imaju prebivalište na području Općine Čepin. Zbog situacije s Korona krizom smo racionalizirali sredstva i ograničili broj kastracija. Jedno kućanstvo ostvaruje pravo na dvije besplatne kastracije životinja (pasa ili mačaka).Molimo Vas ispunite ovu prijavnicu kako bi Vas kontaktirali i dogovorili termin kastracije.

https://docs.google.com/forms/d/1XaBnQVW6-csCwgwIEgb_ibMCixTk7dZZgeWJ4F-EHq8/viewform?edit_requested=true

Prilikom dolaska na kastraciju obvezno donijeti važeću osobnu iskaznicu vlasnika životinje na uvid kako bi se spriječilo nezakonito trošenje proračunskog novca Općine Čepin.Tel. br. veterinarske ambulante u Čepinu je 031/381-377