Čepin je u ovo predblagdansko vrijeme zaista zasjao svojim punim sjajem. Suradnja Općine Čepin i Kulturno umjetničkog društva Ivan Kapistran Adamović rezultirala je novom manifestacijom pod nazivom „Čepinu na dar“.  U dva dana zajedničkog druženja svi posjetitelji su mogli uživati u 1. Božićnom sajmu koji je organiziran u samom centru Čepina.

Tokom cijelog popodneva i večeri svi posjetitelji mogli su vidjeti prekrasno uređene štandove raznih udruga, zadruga i obrta, slikati se ispred ukrašenog božićnog bora te uživati u programu osnovnih škola, vrtića i raznih udruga! Večer je upotpunio Tamburaški sastav Slavonska ravnica.  Drugi dan druženja odvijao se u blagdanskom ozračju Hrvatskog doma na prigodnom Božićnom koncertu KUD Ivan Kapistran Adamović.

Svi posjetitelji koncerta mogli su uživati u dva sata programa kojeg su članovi pripremili svome Čepinu na dar. Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli u organizaciji ove hvale vrijedne manifestacije! Radujemo se ponovnom viđenju i sljedeće godine!

Mihaela Mak