Izaslanstvo općine Čitluk proteklih dana boravilo je u prijateljskom posjetu općini Čepin. Goste su primili načelnik općine Čepin Dražen Arnold i donačelnici Ivo Zrno i Boris Crnković te predsjednik općinskog vijeća Slavko Karačić, stručni suradnik za društvene djelatnosti i gospođa Helena žeravica tajnica KUD-a Ivan Kapistran Adamović.

Izaslanstvo općine Čitluk su predvodili tajnik Općinskog vijeća Ivo Bevanda, predsjednik Odbora za društvene djelatnosti Općinskog vijeća Čitluk Ivan Krasić i Nikola Lesko, predstavnik HKUD-a “Brotnjo”.

U sklopu posjeta upriličen je prijam kod načelnika dr. Dražena Arnolda koji je goste upoznao s općinom Čepin, aktualnostima iz političkog, društvenog, kulturnog života te Čepinskim suncokretima, manifestaciji na kojoj je nastupilo i KUD Brotnjo iz Čitluka. Zanimljivo je kako su KUD-ovi već sedam godina redovito posječuju na največim manifestacijama, a prije dvije godine su i potpisali značajnu povolju o bratimljenju te tako još više učvrstili kulturne spone između ove dvije gospodarski i društveno vrlo slične općine.

Tajnik Ivo Bevanda domaćine je upoznao sa situacijom u općini Čitluk te je  zahvalio gostima iz Čepina na dolasku na ovogodišnje Dane berbe grožđa u Čitluku. Također, dogovoreno je kako će se suradnja između ove dvije općine nastaviti i u budućnosti te da ju svakako treba proširiti i u smjeru gospodarske suradnje.