U povodu obilježavanja Dana općine Čepin održane su svečane manifestacije u sklopu kojih je župa Presvetog Trojstva proslavila crkveni god, a općinski čelnici položili vijence i zapalili svijeće za poginule u Domovinskom ratu ispred spomen-obilježja u Parku hrvatskih branitelja.

Uz domjenak, u prostorijama zgrade Općine, načelnik i njegovi suradnici, u povodu Dana općine, tradicionalno su darivali najuspješnije učenike osnovnih škola Vladimira Nazora i Miroslava Krleže. Ove godine najbolje su učenice Laura Vadnjak iz OŠ Vladimir Nazor i Lea Maras iz OŠ Miroslava Krleže, a za uspjehe u školi i izvan nje dobile su monografiju Čepina i zlatnik Baranja. DVD Čepin, DVD Beketinci i MNK Čepin za istaknuti rad u proteklih godinu dana također su dobili priznanje, a svi posjetitelji mogli su uživati u izložbi slika Likovne udruge “Klas” iz Čepina, piše Glas Slavonije.
/I. Mihaljević/

Dražen Arnold načelnik općine Čepin, čestitao je svim mještanima Dan općine te je ukratko opisao sve što je napravljeno u općini Čepin u zadnjih godinu dana i najavio kako nas još uvijek očekuju izbori na novog načelnika općine i kako sve mještane poziva da njih i izađu.

“Zadovoljstvo mi je i iznimna čast što sam bio na vodećoj poziciji ove općine u proteklom razdoblju, svojim sam se radom trudio opravdati povjerenje koje su mi dali mještani. Svoj doprinos ću i dalje dati kroz Općinsko vijeće te će se svi važni projekti koji su dio strategije razvoja Čepina i dalje uspješno provoditi te ulaskom u Europsku uniju i intenzivirati”, rekao je Dražen Arnold.

Načelnik Općine Čepin Dražen Arnold sa suradnicima nazočio je 26.05.2013. godine na Svetoj misi povodom obilježavanja crkvenog goda župe Presvetog Trojstva u Čepin. Svečanost je uveličao  župan osječko-baranjski Vladimir Šišljagić. Nakon Svete mise održano je druženje i razgovor s mještanima Čepina koje je održano u prostorijama župe, a poseban dojam i ugođaj dali su članovi KUD-a “Ivan Kapistran Adamović.”