U 13:00 sati u prostorijama općine Čepin, dodjeljene su Monografije Čepina nagrađenima u nagradnoj igri CepinOnline.com portala i općine Čepin. Naime u nagradnoj igri koja je organizirana još prije dva tjedna tražio se odgovor na pitanje: Kada se u povijesti ime naselja Čepin prvi puta spominje (koje godine) i s kojim nazivom? Kako pitanje nije bilo previše teško za odgovoriti dobili smo gotovo 40tak vaših odgovora koji su svi odreda bili točni.

Odabrali smo nasumce deset pristiglih emailova te nagradili sa ovom izuzetnom i prvom u povijesti Monografijom Čepina deset mještana općine Čepin. Nagrađene sudionike je u općini čepin dočekao načelnik te je uz ugodno druženje i razgovor dodjelio Monografije. Uz odgovaranja na pitanja o samoj Monografiji, načelnik je odgovarao prisutnima i o trenutnoj situaciji u općini čepin te o aktualnim radovima i projektima.

Kako su sudionici nagradne igre bili zainteresirani za mnoga područja, dodjela Monografija je bila još zanimljivija u tome što su prisutni dobili odgovore na svoja pitanja, a načelnik je rado odgovarao svim upitima i komentarima.