Jučer, 08. travnja 2014.g. u OŠ Vladimir Nazor Čepin na inicijativu općinske uprave održano je edukativno predavanje/predstavljanje Volonterskog centra Osijek. Odaziv predstavnika udruga  bio je vrlo dobar, a predstavljene tema su pobudile interes sudionika.

Predavačice iz Volonterskog centra Osijek su bile: Nikoleta Poljak, voditeljica programa Razvoj civilnog društva i demokracije, Tatjana Vidaković Gal, voditeljica financija, te vanjska suradnica Snježana Mirosavljević, voditeljica knjigovodstvenog servisa.

Zamjenik općinskog načelnika Ivan Žeravica, osim što je održao uvodno izlaganje, na kraju je kratko predstavio LAG Vuka-Dunav u kojem je od nedavno i općina Čepin član, te je pozvao Udruge na aktivno sudjelovanje u ovom projektu.

Ovom prigodom zahvaljujemo se ravnatelju OŠ Vladimir Nazor Iliji Pavić na pomoći u realizaciji ovog projekta, te suradnicama Volonterskog centra Osijek.

Objavljujemo poveznicu http://vcos.hr/kontakt sa Volonterskim centrom Osijek radi ostvarivanje ponuđene potpore prilikom ispunjavanja financijskih obrazaca, odnosno apliciranja na natječaje EU fondova.