Društveni dom u Čepinskim Martincima bio je pretijesan 18.02.2012. za sve one koji su željeli pogledati program ovogodišnjeg sijela KUD-a Čepinski Martinci i gostujućih KUD-ova. Ove godine u Čepinskim Martincima gostovali su kudovi iz Voćina, Vivodine i Rasnog (Hercegovina).


KUU Voćin iz Voćina
KUD Vivodina iz Vivodine
HKUD Biloševica iz Rasnog (Hercegovina)

Na početku manifestacije, prisutnima se obratio i načelnik općine Čepin koji je pozdravio goste, zahvalio se KUD-u Čepinski Martinci na dosadašnjem kvalitetnom radu i zaželio im uspjeha u daljnjim aktivnostima.

Poseban interes kod publike probudila je činjenica da su ove godine imali posebne goste na našem sijelu. Sve prisutne iznenadili su Lara i Jakša iz popularne tv serije \\\”Larin izbor\\\”. U dinamičnom igrokazu nasmijali su nas do suza.

Manifestacija Maritinačko sijelo je postala već tradicionalna ponajviše zahvaljujući podršci i sponzorstvu Općine Čepin, a organizatori sijela, KUD Čepinski Martinci se zahvaljuju pokrovitelju, općini Čepin i za vrijedne nove bunjevačke nošnje koje su dobili i ovom prilikom ih javno i po prvi puta prikazali!

KUD je na kraju podjelio zahvalnice gostima i općini Čepin za sudjelovanje i podršku koju su im pružili, a načelnik općine Čepin je primijetio kako je KUD ove godine pokazao veliki napredak i kvalitetu.

Zabava se nastavila dugo u noć uz pjesmu i ples.

Predsjednica KUD-a
Dubravka Sudar