Aktivistice udruge Hrvatsko srce Hrvatske seljačke stranke iz Čepina pripremile su za najmlađe sumještane i ove godine veliko iznenađenje darivajući ih povodom Svetog Nikole. U sali Hrvatskog doma, u koju je jedva stalo osamstotinjak roditelja i njihove djeca, upriličili su tradicionalni doček Svetog Nikole i Krampusa podijelivši gotovo četiri stotine darova sa slatkišima, igračkama, slikovnicama, bojankama…


Prije više od 80 godina Stjepan Radić je osnovao Hrvatsko srce. Radić kao veliki vizionar već je tada znao da će doći vrijeme kada će žene sudjelovati u svim društvenim aktivnostima.

U Čepinu se ne pamti manifestacija koja je u Domu okupila toliki broj Čepinaca koje su već na ulasku u prostorije voćem, sokovima, pecivima i slatkišima počastile vrijedne aktivistice koje su ih danima prije priredbe pripremale u vlastitim kućama. Nakon kazališne predstava glumaca iz dječjeg kazališta Ivana Brlić Mažuranić (Slavonski Brod) u čijoj su izvedbi \\\\\\\”Vilibald i div\\\\\\\” djeca uživala, program su uljepšali glazbeno-plesnim nastupom najmlađi članovi KUD-a Ivan Kapistran Adamović.

Iz udruge Hrvatsko srce kažu kako u organizaciji ne bi uspjeli bez potpore i velikog razumijevanja načelnika dr. Dražena Arnolda i Općine Čepin, HSS-a i brojnih sponzora: Urednost, Agro Čepin, OPG Tonkovac, BIJAF Vuka, Stil, Nycomed, Školska knjiga, pekara Friško, cvjećarna Egzotika, Karaka, Pejić graditeljstvo, trgovine Jozo i Habuda i pizzerija La Gondola.