U petak 18.02.2011. održana je tradicionalna manifestacija Čepinsko Čijalo i to po 11 put, pod pokroviteljstvom općine Čepin u Hrvatskom domu. Manifestacija je trajala gotovo 3 puna sata, a da bude veselo i zanimljivo pobrinuo se KUD Ivan Kapistran Adamović, dječji folklor i tamburaši i njihovi gosti KUD Čepinski Martinci. Načelnik općine Čepin Dražen Arnold je pozdravio sve prisutne, rekao kako je siguran da će i ovo Čijalo kao i sva prošla proći u zabavi i veselju te svima poželio dobrodošlicu.


Uz scenski prikaz seoskog domaćinstva i tradicionalnih običaja čijala i druženja te obaveznih slavonskih seoskih delicija kudovi su se izmjenjivali plesom i pjesmom na pozornici ispred više stotina mještana općine Čepin. Osim odličnog glazbenog i plesnog programa, mještani su mogli uživati i u tradicionalnim jelima kao što su masni kruh s paprikom, kuhani kukuruz, kokice…

Za kraj je KUD Ivan Kapistran Adamović sa tamburašima izveo skladbe “Baranja” i “Slavonija” kao finale za kraj večeri na oduševljenje prisutnih mještana.