Općinski načelnik Dražen Tonkovac u ime Općine Čepin i direktorica Kristina Babić u ime tvrtke Core d.o.o. potpisali su danas Ugovor o izradi projektno-tehničke dokumentacije obnove i restauracije utvrde Kolođvar i izgradnje dodatnog sadržaja. Vrijednost izrade projektno-tehničke dokumentacije iznosi 1.248.750,00 kuna.

Povodom obilježavanja blagdana svetog Martina, crkvenog goda u Čepinskim Martincima, Općinski Načelnik Dražen Tonkovac zajedno s predstavnicima Općine Čepin, prisustvovao je  svečanom misnom slavlju u crkvi Svetog Martina u Čepinskim Martincima.

U 12:00  položeni su vijenci i zapaljene svijeće na Spomen obilježju Poginulim braniteljima iz Domovinskog rata. Uz Općinsko izaslanstvo položili su vijence i zapalili svijeće roditelji poginulih branitelja, vijećnici općinskog vijeća te predstavnici Policijske postaje Čepin i braniteljskih udruga iz Općine Čepin.

Vijence su nosili pripadnici Udruge veterana vojne policije iz Domovinskog rata Osječko-baranjske županije, a prigodnu molitvu održao je velečasni Josip Kolesarić župnik Župe svete Ane iz Brođanaca.

Povodom obilježavanja blagdana svetog Martina zaštitnika Čepinskih Martinaca  11.11.2021. Općinski Načelnik Dražen Tonkovac uz nazočnost zamjenika načelnika Ivana Žeravice i predsjednika općinskog vijeća Općine Čepin Roberta Periše nazočit će svečanom misnom slavlju u crkvi Svetog Martina u Čepinskim Martincima u 11:00 sati.

S veseljem najavljujemo osmi Božićni sajam u Čepinu!
Općina Čepin poziva zainteresirane izlagače da se prijave za izlaganje i/ili prodaju svojih proizvoda, radova i usluga na Božićnom sajmu u Čepinu koji će biti održan na javnoj površini ispred Centra za kulturu, K. Zvonimira 98, 17. i 18. prosinca 2021. godine.

Općina Čepin obilježila je dan Svih svetih na Katoličkom groblju u Čepinu 01. studenog 2021. u 16,00 sati, u sklopu vjerskog obreda položio se vijenac i zapalile su se svijeće na Spomen obilježju palim hrvatskim braniteljima. Vijenac su nosili članovi Udruge veterana vojne policije iz domovinskog rata Osječko-baranjske županije, a svijeće su zapalili: općinski načelnik Dražen Tonkovac, predsjednik općinskog vijeća Robert Periša, te predstavnici gospodarstva i udruga.

Vjerski obred predvodili su župnici triju čepinskih župa.

lokalni izbori 2021

BannerWeb Naslovnica