Danas je naša sumještanka, baka  Ema Ambrožić proslavila  100. rođendan! Tim povodom posjetili su je općinski načelnik Dražen Tonkovac i potpredsjednica Općinskog vijeća Općine Čepin Ksenija Rajtek.

Uz čestike i dobre želje, baku su prigodno darivali, a zatim se zadržali s njom u razgovoru o tajni njene dugovječnosti.

Općinsko društvo Crvenog križa Čepin, Udruga umirovljenika Čepin i Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Čepin pozivaju vas na besplatnu akciju mjerenja krvnoga tlaka i razine šećera u krvi koja će se održati u utorak 18. veljače 2020. godine od 17.00 do 18.00 sati na novoj lokaciji – prostorije Udruge umirovljenika Čepin na adresi Kralja Zvonimira 98. Akcije će se i ubuduće održavati u prostorijama Udruge umirovljenika Čepin svakog trećeg utorka u mjesecu od 17.00 do 18.00 sati.

Temeljem članka 20. stavka 4. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“, broj 86/08., 61/11., 4/18. i 112/19.), Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja za prijam službenika/ice u službu na neodređeno vrijeme u Upravni odjel za financije, knjigovodstvo i računovodstvo Općine Čepin, utvrđuje LISTU KANDIDATA

Prema Zakonu o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“ broj 28/18, 115/18, 98/19) fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika dužne su provoditi ispitivanje plodnosti tla (analize tla) na poljoprivrednom zemljištu upisanom u ARKOD sustav te voditi evidenciju o primjeni gnojiva (mineralnih i organskih), poboljšivača tla i pesticida.

U petak, 07. veljače, u vijećnici Općine Čepin, općinski načelnik Dražen Tonkovac uručio je ugovore o stipendiranju 21 stipendistu. Pet stipendija dodijeljeno je učenicima srednjih škola, šest studentima, jednu je dobio učenik srednje škole/student invalid, te sedam stipendija učenicima srednjih škola koji se obrazuju za deficitarna zanimanja (šest medicinskih sestara i jedan vozač), te dvije stipendije studentima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja (jedan student medicinskog i jedan elektrotehničkog fakulteta). Visina učeničke stipendije iznosi 600,00 kn, dok je studentska stipendija u visini 800,00 kn.