Dragi moji sumještani,

Kao vaš načelnik, kojem se obraćate s brojnim upitima i sugestijama, imam potrebu obratiti Vam se i na ovaj način. Pozivam vas, izađite na izbore u nedjelju, 08. studenog i glasujte za onog kome najviše vjerujete, odnosno za one koji će na najbolji način zastupati interese i potrebe naše Općine.

Ako mene pitate za mišljenje, reći ću vam da bez dileme preporučujem listu broj TRI (Domoljubne koalicije), ali ne manje važno je da na istoj listi zaokružite broj SEDAM ispred imena ANA-MARIJE PETIN, jer ćemo svojim preferencijalnim glasom osigurati svog zastupnika u Hrvatskom saboru, gdje će naša zastupnica znati promicati i naše interese. Pobjedom Domoljubne koalicije osigurat ćemo si i svoje predstavnike u izvršnoj vlasti koji će nam svojim zalaganjem pripomoći da lakše i operativnije realiziramo naše projekte značajne za našu Općinu, mjesnu zajednicu, ulicu,… Pored naše zastupnice u Euro parlamentu, gospođe Marijane Petir koja izvrsno zastupa hrvatske interese treba nam i zastupnica u Hrvatskom saboru!

U Hrvatskoj se teško živi i oni koji su doveli do ovakvog stanja ne mogu i ne smiju imati našu podršku. Gospođa Ana-Marija Petin je predstavljajući program HSS-a i Domoljubne koalicije pokazala da ima jasnu viziju što će raditi kao buduća saborska zastupnica. Svjedoci smo da se političari osim po programima razlikuju i po vrijednostima. Ona s nama dijeli isti sustav vrijednosti i dobro zna da treba uskladiti svoj život s Bogom, čovjekom i prirodom. Krajnje je vrijeme da se pokaže zajedništvo i da svi zajedno promijenimo situaciju u kojoj se nalazi Slavonija, zaboravljena i osiromašena. Ana-Mariji Petin je primjer uspješne i sposobne žene; jamčim vam da će ona sve što je obećala i ostvariti!

Hvala vam na povjerenju koje mi ukazujete, nadam da ćete mi i u ovome vjerovati i PODRŽATI ME!

VAŠ OPĆINSKI NAČELNIK

Dražen Tonkovac