Mještani Čepina i Livane svakodnevno svjedoče izvođenju radova na kanalizacijskom sustavu svojih mjesta, ovom prigodom im se zahvaljujemo na iskazanom razumijevanju, te ih molimo za još malo strpljenja, jer svjesni smo neugodnosti koje svakodnevno trpe, ali ne postoji drugi način da dobijemo kanalizacijski sustav kojeg godinama priželjkujemo.

Ukoliko naši sumještani imaju nekih nejasnoća, upita ili prigovora na proces izvođenja radova pozivamo ih da se obrate Općini Čepin pisanim primjedbama na adresu K. Zvonimira 105, 31431 Čepin, mailom na opcina@cepin.hr i/ili osobno i telefonom 381-232 u Upravni odjel za gospodarstvo i komunalno-stambenu djelatnost.

Općinska uprava kontinuirano održava koordinacijske sastanke s izvođačima i investitorima, ukazuje na uočene probleme i nedostatke, te inzistira na njihovu otklanjanju, vaše sugestije će nam pomoći u tome.
    
Općina Čepin ustrajno poduzima mjere radi zaštite interesa Općine, ali i svojih sumještana; uvjereni smo da ćemo zajedničkim snagama postići da dobijemo suvremen kanalizacijski sustav, ali i da nam se javne i privatne površine vrate u prvobitno funkcionalno stanje, ako ne i bolje.