Javni poziv za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u okviru projekta „OsnaŽENA – Ojačajmo Starije i Nemoćne Aktiviranjem ŽENA“

Gradsko društvo Crvenog križa Osijek objavljuje javni poziv za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u okviru projekta „OsnaŽENA – Ojačajmo Starije i Nemoćne Aktiviranjem ŽENA“

NAČIN PRIJAVE NA NATJEČAJ:
a) poštom ili osobnim dolaskom: Prijave na natječaj podnose se u roku 10 (deset) dana od dana objave oglasa na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje zaključno sa 6. kolovoza 2018.g., s obveznom naznakom naziva radnog mjesta na koje se kandidatkinja prijavljuje „Djelatnica za potporu i podršku starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju“ i naznakom mjesta rada (grad Osijek/općina Čepin/općina Šodolovci/općina Vladislavci/općina Vuka).

Prijava se podnosi u zatvorenoj koverti, poštom ili osobnim dolaskom na adresu: Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek, Šet. Petra Preradovića 6, Osijek. 

b) putem e-maila: Prijave na natječaj putem e-maila podnose se u roku 10 (deset) dana od dana objave oglasa na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje zaključno sa 6. kolovoza 2018.g., a svu navedenu dokumentaciju potrebno je poslati na e-mail:

pomocukuci@crvenikrizosijek.hr skenirano u pdf formatu.

Detaljne informacije nalaze se na linku u nastavku:http://burzarada.hzz.hr/RadnoMjesto_Ispis.aspx?WebSifra=93983070