KONTINUIRANA BRIGA O HORTIKULTURI – SIGURAN OKOLIŠ U VREMENSKIM NEPOGODAMA

Proteklih desetak godina Općina Čepin kontinuirano brine o uređenju hortikulture i održavanju zelenih površina. To podrazumijeva i sadnju novog drveća, ali iznad svega redovno uklanjanje dotrajalog, za okolinu opasnog drveća i obrezivanje krošnji. Djelatnici Komunalca Čepin d.o.o su tijekom godina, osim ovakvog održavanja javnih površina, izlazili na teren i na zahtjev mještana koji su imali potrebu ukloniti opasno drveće na privatnim nekretninama. Kontinuirana briga rezultirala je ljepšim okolišem, ali ono najvažnije – sigurnim okolišem! Svjedoci smo toga osobito ovog vikenda kada je olujno nevrijeme poharalo i našu županiju. Štete na stambenim objektima su se dogodile, no na području općine nije bilo starog, trulog drveća koje bi nanijelo ozbiljnu materijalnu štetu ili ugrozilo život slučajnog prolaznika ili korisnika nekretnine.

Poticaj je to Općini da i dalje intenzivno radi na održavanju hortikulture, nadzoru postojećeg, ranije zasađenog drveća i sadnji novih drvoreda, za još ljepši i još sigurniji okoliš.

Djelatnici Komunalca Čepin i jučer su bili cijeli dan na terenu, te po dojavama komunalnog redara Općine Čepin, ali i dojavama mještana, uspješno sanirali štete od nevremena koje su mještanima nastale na njihovim privatnim nekretninama.

Ovim putem obavještavamo sve mještane općine Čepin, kojima je tijekom jučerašnjeg dana (subota) zbog olujnog nevremena nastala šteta na objektima:

Za sve popravke (uništen crijep na krovu, napuklo drvo, srušena ograda i sl.), A ZBOG VAŠE SIGURNOSTI, možete se obratiti za pomoć djelatnicima Komunalac Čepin d.o.o. tijekom sutrašnjeg dana (ponedjeljak, 06.veljače) na broj telefona 031 380 500.