U utorak, 20. studenog, na Međunarodni dan djeteta, u vijećnici Općine Čepin, općinski načelnik Dražen Tonkovac uručio je ugovore o stipendiranju 16 stipendista. Pet stipendija dodijeljeno je učenicima srednjih škola, pet studentima, dvije stipendije dobili su učenici srednjih škola/studenti sportaši, jednu učenik srednje škole/student invalid, te tri stipendije učenici srednjih škola koji se obrazuju za deficitarna zanimanja.

Budući da su se za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola koji se obrazuju za deficitarna zanimanja prijavili samo učenici srednjih škola koji se obrazuju u zvanju medicinska sestra/medicinski tehničar opće njege, isti su uvršteni u listu kandidata za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola koji se obrazuju za deficitarna zanimanja.

Za dodjelu stipendija studentima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja nije bilo prijava.

Odlukom o dodjeli stipendija predviđena je dodjela ukupno 29 stipendija, a po završetku natječaja, radi nedostatnog broja prijava, dodijeljeno je ukupno 16 stipendija. Iz tog razloga, Općina Čepin raspisala je ponovljeni javni natječaj za dodjelu stipendija, i to: 1 stipendija za učenika/studenta invalida, 8 stipendija za učenike srednjih škola koji se obrazuju za deficitarna zanimanja, te 4 stipendije za studente koji se obrazuju za deficitarna zanimanja.