Draga djeco, pozivamo vas sve da se pridružite nagradnoj igri u organizaciji Općine Čepin pod nazivom “Uskrs u mom domu”. Vaš je zadatak naslikati najbolji crtež na navedenu temu na A4 veličine papiru. Stoga uzmite papir, omiljeni pribor za slikanje i nacrtajte kako doživljavate uskršnje radosti.

Gotove crteže donesite u Općinu Čepin na 2. kat svakim radnim danom od 08:00 do 15:00 sati. Radove mogu predati djeca do 14 godina, a na stražnjoj strani rada kao potpis treba biti ime i prezime te broj godina. Rok za prijavu je 23. ožujka 2015. godine.

Sve crteže objaviti ćemo na web i Facebook stranici Općine Čepin pomoću koje će se skupljati glasovi/lajkovi. Šest najvećih umjetnika s najviše glasova za njihov crtež očekuju vrijedne nagrade. Za radove se može glasati od 23.03. do 03.04. kada ćemo pred Uskrs nagraditi radove s najviše glasova.

Za one nagrađene priredili smo posebno mjesto u zgradi Općine Čepin za izložbu radova. Na otvorenju izložbe djeci će biti dodijeljene i nagrade koje uključuju:
1. nagrada – tablet računalo
2. nagrada – poklon bon u knjižari školska knjiga u vrijednosti 200,00 kn + dvije ulaznice za dječje kazalište
3. nagrada – dvije ulaznice za dječje kazalište
4. nagrada – dvije ulaznice za dječje kazalište
5. nagrada – dvije ulaznice za dječje kazalište
6. nagrada – dvije ulaznice za dječje kazalište

S radošću iščekujemo vaše crteže! Sretno!!!