Županija Osječko-baranjska potpisala je  ugovore za još četiri dječja igrališta koja će donirati jedinicama lokalne samouprave na svom području.  Jedno od ova četiri igrališta bit će postavljeno u naselju Beketinci, do kraja listopada.

Vrijednost igrališta je 105.000,00 kuna, a bit će financirano iz županijskog proračuna. Namijenjeno je djeci od 2 do 12 godina.

Na igralištu će biti postavljena multifunkcionalna igrala, na kojima se istodobno može igrati i do dvadesetero djece. Sprave su izrađene pretežno od aluminija, zaštićene stabilnim prahom za plastificiranje, pa su izuzetno trajna, a uz to sva su igrala certificirana po normama za sigurnost dječjih igrališta. Radi dodatne sigurnosti, igrališta će imati gumenu antistres podlogu.

Općina Čepin i Županija zaključile su Ugovor o dodjeli potpora iz Proračuna Osječko-baranjske županije za 2019.godinu Općini Čepin, kojim Županija dodjeljuje Općini Čepin potporu iznosu od 150.000,00 kuna za opremanje Centra za kulturu za potrebe KUD-a „Ivan Kapistran Adamović“.