Birači koji su do sada glasovali na biračkom mjestu u bivšoj Općini Čepin, Kralja Zvonimira 70, a koje obuhvaća birače s prebivalištem u Čepinu u slijedećim ulicama:

Bana Josipa Jelačića, Kneza Domagoja, Kneza Trpimira, Kralja Zvonimira – neparni od 1 do 89, parni od 2 do 90a i Osječka – parni od 2 do 26, neparni od 1 do 23b, svoje glasačko pravo na referendumu, koji se održava 01. prosinca 2013. godine, mogu ostvariti na biračkom mjestu broj 8 u Osnovnoj školi „Miroslav Krleža“, Kralja Zvonimira 100, Čepin.

Birači koji su do sada glasovali na biračkom mjestu u Čepinu, prostorije poslovnog objekta Psunjska 38 (pub), a koje obuhvaća birače s prebivalištem u Čepinu u slijedećim ulicama:
Bjelolasička ulica, Krndije, Medvednička, Plješevička, Prenjska, Psunjska, Risnjačka ulica i Ulica Papuka, svoje glasačko pravo na referendumu, koji se održava 01. prosinca 2013. godine, mogu ostvariti na biračkom mjestu broj 13 u Osnovnoj školi „Vladimir Nazor“, Kalnička 17, Čepin.

Birači koji su do sada glasovali na biračkom mjestu u Čepinu, prostorije poslovnog objekta J. J. Strossmayera 14 (Maestral), a koje obuhvaća birače s prebivalištem u Čepinu u slijedećim ulicama:
Augusta Šenoe, Braće Radića, Dore Pejačević, Ivana Gundulića, J. Jurja Strossmayera, Ljudevita Gaja, Marina Držića i Matije Gupca, svoje glasačko pravo na referendumu, koji se održava 01. prosinca 2013. godine, mogu ostvariti na biračkom mjestu broj 14 u Osnovnoj školi „Miroslav Krleža“, Kralja Zvonimira 100, Čepin.

Općinsko izborno povjerenstvo
Općine Čepin