Općina Čepin obilježit će Dan pobjede i  domovinske zahvalnosti, te Dan hrvatskih branitelja. U  ČEPINSKIM MARTINCIMA, Trg palih branitelja u nedjelju 04. kolovoza 2019.g. u 18,00 sati , a u ČEPINU, Park hrvatskih branitelja u ponedjeljak 05. kolovoza 2019.g. u 09,00 sati položit će se vijenci i zapaliti svijeće te odati počast palim i preminulim braniteljima na Spomen obilježjima Poginulim braniteljima iz Domovinskog rata.

U nedjelju, 04. kolovoza 2019. g. izaslanstvo općine Čepin, općinske uprave i općinskog vijeća predvodit će potpredsjednica općinskog vijeća Ksenija Rajtek, a u ponedjeljak 05. kolovoza 2019.g. izaslanstvo će predvoditi predsjednik općinskog vijeća Općine Čepin Robert Periša, a pridružiti  će im se izaslanstva braniteljskih udruga iz domovinskog rata podružnice iz Čepina, izaslanstvo Policijske postaje Čepin, Komunalca i Urednosti Čepin, te predstavnici NK Čepin.

Prigodnu molitvu u Čepinskim Martincima održat će Josip Kolesarić župnik Župe sv. Ane , a u Čepinu  velečasni Pavo Vukovac župnik Župe Presvetog trojstva, a u programu će sudjelovati predstavnici DVD-a Čepin i članovi UVVPDR OBŽ-e.

Pozivamo sumještane da svojom nazočnošću na ovim obilježavanjima zajednički iskažemo zahvalnost i pijetet žrtvi koju su Branitelji ponijeli za Lijepu našu.