U petak, 08. svibnja 2015.g. u Vijećnici općine Čepin općinski načelnik Dražen Tonkovac održao je radni sastanak s predstavnicima vjerskih zajednica koje djeluju na području općine Čepin.

Sastanak je sazvao općinski načelnik sa željom da ovakvi sastanci postanu tradicionalni, a svrha im je sagledavanje problema s kojima se susreću u svakodnevnom životu, te iznalaženje načina za rješavanje istih, a sve na korist naših sumještana.

Uz nazočnost četiri župnika katoličkih župa koje su smještene na području općine Čepin, sastanku su nazočili sveštenici dviju parohija koje se prostiru na našem području. Razgovor je protekao u ugodnoj atmosferi, a razgovaralo se o dosadašnjoj suradnji i potrebama zajednice u slijedećem periodu.

Načelnik je najavio projekte javnih radova u općini Čepin, te pozvao svećenike da prijave potrebe za uređenjem vanjskih prostora, ujedno ih je zamolio da predlože osobe kojima je potrebita pomoć u kući, jer je to jedan od slijedećih projekata u kojeg kreće Općina u suradnji s Crvenim križem Osijek.