Održana je prva, konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Čepin. Sjednica je započela intoniranjem himne, te minutom šutnje za sve hrvatske branitelje i sve ostale koji su preminuli za slobodu i boljitak Republike Hrvatske te sve preminule vijećnike Općinskog vijeća koji više nisu s nama, a koji su svojim radom dali izniman doprinos radu tog tijela.

U novom četverogodišnjem mandatu Općinskog vijeća, devet je vijećnika Nezavisne liste Dražen Tonkovac koji čine stabilnu većinu: Tomislava Bareš, Dino Modrić, Boris Marks, Velimir Džambić, Miroslav Jerković, Zoran Horvat, Ksenija Rajtek, Mateja Kalajžić i Robert Periša. Tri su vijećnika iz redova HDZ-a, te po jedan vijećnik HNS-a, MOSTa i Domovinskog pokreta.

Za predsjednika Općinskog vijeća izabran je Robert Periša, prva potpredsjednica je Ksenija Rajtek, a druga potpredsjednica Mateja Kalajžić.

Na sjednici je izabrano i Mandatno povjerenstvo: Dino Modrić predsjednik, članovi Velimir Džambić i Zoran Horvat te Povjerenstvo za izbor i imenovanja: Tomislava Bareš, predsjednica i članovi Boris Marks i Miroslav Jerković.