U srijedu, 12. travnja 2017.godine vijećnici Općinskog vijeća Općine Čepin održali su svoju posljednju 33. sjednicu u ovom mandatu, sve točke dnevnog reda usvojene su bez glasova protiv. Tom prigodom predsjednik Općinskog vijeća Dražen Arnold na završetku sjednice uputio je zahvalu svim vijećnicima na konstruktivnom radu tijekom protekle četiri godine.

Zahvalu je uputio i općinskim dužnosnicima, pročelnicima upravnih odjela i službenicima koji su na sjednicama odgovarali na pitanja i davali pojašnjenja, pripremali materijale za sjednice te medijima koji su izvještavali o radu Općinskog vijeća.

Predsjednik Općinskog vijeća Dražen Arnold  smatra da je suradnja bila dobra sa dosta konstruktivnih prijedloga odnosno da se je  radilo u okvirima mogućega. Nešto se je vjerojatno moglo drugačije i bolje napraviti, međutim uz sve okolnosti koje su nas pratile u zadnje četiri godine uvijek je postojala politička stabilnost i stabilnost proračuna, te smo zajedno donijeli  puno kvalitetnih odluka u interesu svih građana općine. Svi zajedno smo odradili jedan dobar posao i oni koji će doći iza nas  imati će dobre temelje da nastave dalje raditi. Uz čestitku za nadolazeće uskrsne blagdane predsjednika Dražena Arnolda,  četverogodišnji rad Općinskog vijeća završio je neformalnim druženjem i razgovorom uz prigodni domjenak.

Predsjednik Općinskog vijeća

Dražen Arnold, dr.med.