Donosimo Vam dojmove s kazališnih predstava Putujućeg kazališta iz Osijeka na predstavama u Beketincima i Depadansi Doma za psihički oboljele starije osobe.

Iako je predstava prilagođena mlađem uzrastu, štićenici Depadanse Doma za psihički oboljele osobe u Čepinu su ju odlično primili i radošću sudjelovali u istoj sa svojim recitalima. Predstave su bile jako dobro posjećene i naši najmlađi sumještani su bili puni dojmova i razdraganih lica. Uživljeni u predstavu česta su bila pitanja:

„kad će te opet doći u naše mjesto, zašto je vuk tužan…?“ Mala Marija je pitala “zašto Vuk ne voli jesti mrkvu?” A Ivana iz Beketinaca, “zašto se vuk boji vode”?” Na sredini predstave u Beketincima djeca su izvela svoj igrokaz te tako interaktivno sudjelovala u predstavi. Na kraju predstave u svi su zajedno zapjevali, djeca i likovi iz predstave.

Predstava se održala u Depadansi Doma za psihički oboljele starije osobe s početkom, u Beketincima u zgradi osnovne škole te u Čepinskim Martincima u zgradi osnovne škole. Na predstavama u Beketincima i Čepinskim Martincima su bila djeca prvih i drugih razreda. Sredstva za ovo gostovanje osigurala je općina Čepin.