U organizaciji Kulturno umjetničkog društvo „Ivan Kapistran Adamović“ Čepin i Općine Čepin organizirane su druge po redu “Uskršnje igre”. Povodom nadolazećih uskršnjih blagdana događaj namijenjen našim najmlađim sumještanima je razveselio naše najmlađe mještane općine Čepin koje je darivao uskršnji zeko.

Uz razne igre u kojima su djeca mogla sudjelovati kao što su traženje uskršnjih jaja, nošenje jaja u žlici, ples u parovima oko uskršnjih jaja, skakanje na jednoj nozi i slično, djeca su uživala i u plesu i zabavnim recitacijama te nastupu male plesne skupine iz udruge “Pozitivni i Sretni”. Udruga “Florentinac” je za ovu priliku donijela svoje prekrasne zečeve koje su djeca s uzbuđenjem gledala a neki od njih nikada nisu vidjeli pravog živog zeca.

Načelnik općine Čepin, Dražen Tonkovac je pozdravio djecu i zaželio im dobru zabavu te sretan Uskrs. Osim uskršnjih igara ovom prilikom su se dodjelile i nagrade jučer završene nagradne igre “Uskrs u mom domu” u kojoj su djeca trebala poslati svoje crteže.

Pogledajte galeriju fotografija ovdje.