Sporazum o suradnji između općine Čepin i Obrazovne grupe Zrinski potpisali su načelnik Općine Čepin, Dražen Tonkovac i Vitomir Tafra, predsjednik Upravnog vijeća Obrazovne grupe Zrinski iz Zagreba, 13. srpnja. 2016. u Čepinu.

Radi se o Sporazumu čiji je predmet stručna i tehnička, odgojno-obrazovna, znanstveno-istraživačka i gospodarska suradnja između Općine Čepin i Obrazovne grupe Zrinski sa zajedničkim ciljem  sudjelovanja u kreiranju, pripremi i realizaciji različitih projekata, akcija i programa, a sve u svrhu daljeg razvoja i podizanja poduzetničkih  potencijala te visokog obrazovanja stanovnika Općine.

Uz brojne mogućnosti i prednosti koje proizlaze iz Sporazuma, njegovim je dodatkom stanovnicima općine Čepin zajamčeno i 10% popusta na sve programe školovanja, obrazovanja i usavršavanja pri ustanovama OG Zrinski.

Obrazovna grupa Zrinski (OGZ) je zajednica ustanova koje razvijaju cjeloživotno učenje za poduzetništvo, a čine ju: Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski, Visoka škola Nikola Šubić Zrinski, Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski te Institut za obrazovanje za poduzetništvo. OGZ-u se ovih dana pridružila i nova članica – Europska poslovna škola Zagreb – EBUS.

Posebnost studijskih programa Visoke škole N.Š. Zrinski je ONLINE način studiranja (učenje na daljinu) koji je moguć i za stručni i za specijalističke studije. U tijeku su upisi u verificirane programe – stručni studij Ekonomija poduzetništva te specijalistički program Management malih i srednjih poduzeća, a vrše se i predbilježbe za upis na specijalistički studij Projektni menadžment te za EBUS-ov stručni studij Poslovno upravljanje, smjer: Globalna logistika čiji se početak planira za akademsku godinu 2016./2017.

Više o programima i članicama Obrazovne grupe Zrinski potražite na www.zrinski.org