Centar za kulturu Čepin priredio je izložbu slika u suradnji s Likovnom udrugom Čepin, u četvrtak, 11. travnja, u galerijskom prostoru Knjige & Slike, te je svečano otvorena samostalna izložba slika Zlate Viviore pod nazivom „Razigranost duše“.
Brojne poklonike slikarstva prigodno je pozdravio ravnatelj Centra za kulturu Željko Mamić, u ime Likovne udruge Čepin predsjednik udruge Branko Jalovičar, a Zlatu je predstavila dopredsjednica udruge Edita Starčević. Umirovljeni profesor Vinko Ivić udruzi je darovao nedavno promoviranu knjigu „Rad na likovnom odgoju djece i mladeži“ Viktora Himelrajha. U glazbenom dijelu programa je sudjelovala Ivana Mršo. Izložbi je prisustvovala i zamjenica općinskog načelnika Mateja Kalajžić.

Zlatu, zaljubljenicu u slikarstvo, nazivaju dobrim duhom Likovne udruge Čepin. Potezima kista ostvaruje razigranost duše, a koloritom prenosi svoje emocije i ljubav prema stvaranju na platno. Zlata je zaljubljenica u tehniku ulja, a koristi širu paletu motiva: od krajolika, mrtve prirode do apstrakcije.

Osamnaest Zlatinih radova moguće je razgledati u narednih dva mjeseca te uživati u svježini vedrih boja i motiva.