U prostorima Hrvatskog doma općine Čepin 16. rujna održao se stranački radni sastanak vodstva Hrvatske Seljačke stranke sa dužnosnicima (vjećnici donačelnici i načelnici) koji sudjeluju u vlasti u općinama i gradovima osječko Baranjske županije. Tema sastanka je bila aktualna političko gospodarska situacija u Hrvatskoj ali najviše se razgovaralo o onom djelu koji se odnosi na našu regiju odnosno osječko Baranjsku županiju.

Na sastanku su bili nazočni potpredsjednik Hrvatskog sabora i predsjednik Hrvatske seljačke stranke Josip Friščić i glavni tajnik HSS-a Nenad Matić te saborski zastupnik Zdravko Kelić i naravno vodstvo županijskog HSS-a Pavo Šarčević i županijski tajnik HSS-a Tomo Arbanas. Nakon izlaganja Predsjednika stranke i saborskog zastupnika Zdravka Kelića te županijskog predsjednika HSS-a Pave Šarčevića dužnosnici su postavljali pitanja o problematici vezanoj za gospodarstvo u regiji i svakako nezaobilaznim pitanjima o aktualnim problemima oko poljoprivrede i zemlje.

Načelnik općine Čepin, Dražen Arnold je u užem krugu na posebnom sastanku informirao potpredsjednika sabora Friščića i saborskog zastupnika Kelića o najvećim investicijama u općini Čepin koje su u tijeku (sekundarna kanalizacijska mreža, rekonstrukcija vodocrpilišta) na što je potpredsjednik sabora rekao kako Čepin ima apsolutnu stranačku podršku i podršku resornog ministarstva kojeg vodi HSS (minstarstvo regionalnog razvoja).

Nakon radnog djela radnog sastanka načelnik je uručio potpredsjedniku sabora i saborskom zastupniku primjerke Monografije Čepina.