Dana 10.06.2013. godine potpisivanjem Zapisnika o primopredaji izvršena je službena primopredaja dužnosti načelnika općine Čepin od strane Dražena Arnolda, koji je mandat načelnika obnašao posljednjih 12 godina, novoizabranom načelniku Draženu Tonkovcu.

Primopredaji vlasti su prisustvovali i dosadašnji zamjenik načelnika Ivo Zrno, kao i novoizabrani zamjenici načelnika Robert Periša i Ivan Žeravica te pročelnici upravnih odjela Općine Čepin. Sukladno Zakonu o postupku primopredaje vlasti bivši načelnik Dražen Arnold, informirao je nove dužnosnike o planiranim i započetim projektima, planiranim aktivnostima, te preuzetim  obvezama.

Dražen Arnold je svom nasljedniku čestitao na pobjedi i zaželio mu puno uspjeha u radu te ponovio je i kako mu stoji na raspolaganju u vezi sa svim projektima.

Novi načelnik Dražen Tonkovac još jednom zahvalio se mještanima općine Čepin koji su mu dali povjerenje na izborima. Isto tako posebne riječi zahvale uputio je Hrvatskoj  seljačkoj stranci koja ga je kandidirala  za načelnika.

„Sve svoje sposobnosti, znanja i vještine uložiti ću za razvoj i dobrobit Općine Čepin. Posao ću odrađivati uz pomoć svojih zamjenika i tima a moja vrata biti će otvorena i za sve ostale stranke i ljude koji se žele priključiti ovom konkretnom i budućnosti okrenutom putu “- istaknuo je Dražen Tonkovac.