Suradnja Doma zdravlja Osijek i Općine Čepin: iz općinskog proračuna 85.000 kuna za uređenje parkirališta ispred ZS Čepin.

Zdravstvena stanica Doma zdravlja Osijek u Čepinu dobit će uskoro sasvim novi izgled i to zahvaljujući dogovoru između Doma zdravlja Osijek i Općine Čepin. Naime, radi se o asfaltiranju i potpunoj rekonstrukciji prostora oko zdravstvene stanice i proširenju parkirališta.

Općina Čepin financijski će sudjelovati u projektu uređenja parkirališta ispred Zdravstvene stanice, a što je danas potvrđeno potpisivanjem Ugovora o sufinanciranju radova na uređenju parkirališta ispred Zdravstvene stanice Doma zdravlja Osijek u Čepinu između ravnatelja Miroslava Sikore i načelnika Općine Čepin Dražena Tonkovca. Prema sklopljenom ugovoru Općina Čepin će iz svog proračuna za sufinanciranje ovoga projekta izdvojiti 85.000,00 kuna. Ostatak sredstava potrebnih za realizaciju projekta osigurat će Dom zdravlja Osijek.

Nakon sastanka ravnatelj Miroslav Sikora i načelnik Dražen Tonkovac zajedno su obišli i pregledali prostor oko Zdravstvene stanice u Čepinu gdje se uskoro počinje s pripremnim radovima.