Ima li išta ljepše od dječjeg osmjeha? Naravno da nema! dječji je osmjeh neprocjenjiv. Iz toga razloga i ove godine Organizacija žena HSS-a Čepin, “Hrvatsko srce” u suradnji s Općinom Čepin već tradicionalno sedmu godinu zaredom za naše najmlađe sumještane pripremili su veliko iznenađenje darivajući ih povodom Svetog Nikole.

Vrijedne ruke žena Hrvatskog srca pripremile su 400 darova za djecu preškolske dobi od tri do sedam godina. Kako bi mališanima bilo lijepo, dočekale su ih članice Hrvatskog srca s sokovima, kolačima, čokoladicama i slasticama, organizirana je i predstava “Kuki i Kvaka” a nakon predstave je došao i Sveti Nikola ali i nezaobilazni Krampus!

U organizaciji ne bi uspjeli bez potpore i velikog razumjevanje načelnika Dražena Tonkovca, dr. Dražena Arnolda predsjednika OO HSS Čepin, Općine Čepin ali i brojnih sponzora: Agro Čepin, Hypo Alpe Adria bank, OPG Tonkovac, OPG Anica, Odvjetničkog ureda gospođe Jelene Čurić, tvrtke Urednost, Mijoz, Bagudić, Bokanović, Buljan, Egzota, Karaka, Kolarić, Žulj, Pejić graditeljstva, DVD Čepin.

Za ukusna peciva se zahvaljujemo pekarni Friško.

Posebno se zahvaljujemo udruzi Proanima kreativka i gospođi Renati Rajić iz Vukovara za doprinos našoj akciji, rekli su iz udruge Hrvatsko srce.

Kako je bilo u prepunom Hrvatskom domu u Čepinu, pogledajte u galeriji fotografija…