Aktivistice udruge Hrvatsko srce Hrvatske seljačke stranke iz Čepina pripremile su za najmlađe sumještane veliko iznenađenje darivajući ih povodom Svetog Nikole. U sali Hrvatskog doma, u koju je jedva stalo osamstotinjak roditelja i njihove djeca, upriličili su tradicionalni doček Svetog Nikole i Krampusa podijelivši gotovo četiri stotine darova sa slatkišima, igračkama, slikovnicama, bojankama…

U Čepinu se ne pamti manifestacija koja je u Domu okupila toliki broj Čepinaca koje su već na ulasku u prostorije voćem, sokovima i slatkišima počastile vrijedne 23 aktivistice koje su ih danima prije priredbe pripremale u vlastitim kućama. Nakon polusatne kazališne predstava glumaca vinkovačkog kazališta u čijoj su izvedbi bajke Tri praščića djeca uživala, program su uljepšali glazbeno-plesnim i recitalskim nastupom mali čepinski plesači koji se natječu u plesovima i drugi mali Čepinci.

Anica Grgić, predsjednica Hrvatskog srca, kaže kako u organizaciji ne bi uspjeli bez potpore i velikog razumijevanja načelnika dr. Dražena Arnolda i Općine Čepin, HSS-a i brojnih sponzora: Agrokooperacije, OPG Tonkovac, Autokuće Viola, Eko gradnje, restorana Karaka, Urednosti, Kraša, Karoline, Knjižare Nova, Labora, trgovina Maja, Osječke pivovare, Kolarića, MC Donaldsa, Meridijan, Eureke i Bagudića.