Ured državne uprave u Osječko-baranjskoj županiji, Služba za opću upravu, na temelju članka 12. stavak 1. Zakona o popisima birača („Narodne novine“ broj 19/07.)

OBJAVLJUJE

mogućnost pregleda popisa birača

Radi omogućavanja ostvarivanja biračkog prava građanima Općine Čepin i sudjelovanja u izborima za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Čepin koji će se održati dana 04. ožujka 2012. godine, obavještavaju se građani s prebivalištem na području Općine Čepin da imaju pravo pregledati popis birača i tražiti njegovu dopunu ili ispravak.

Građani mogu podnositi zahtjeve za upis, dopunu ili ispravak popisa birača, najkasnije do 18. veljače 2012. godine svakog radnog dana od 8,00 do 15,00 sati u Uredu državne uprave u Osječko-baranjskoj županiji, Služba za opću upravu, Osijek, Županijska 4, dvorišna zgrada, soba broj 1.

Provjeru o upisu podataka u popis birača mogu izvršiti i na broj telefona: 031/221-362, i na web stranicama Ministarstva uprave: www.uprava.hr.

Pregled popisa birača obavlja se uz predočenje osobne iskaznice. Biračka mjesta odrediti će i objaviti nadležno izborno povjerenstvo.

POMOĆNICA PREDSTOJNIKA
Jasna Šimunović, dipl.iur.