I ove su godine ljetne mjesece u Knjižnici Čepin proveli družeći se s čepinskim mališanima i osnovnoškolcima u igraonicama srijedom.

Pridružilo im se ukupno trideset sedmero djece, a prosječno je svake srijede dvadesetak mališana uživalo u druženju, igranju i zabavi. Pokazali su interes i za radionice pa su poneku igraonicu zamijenili ili kombinirali s radionicom quillinga. Tako je nastalo jedno lijepo, pastelno srce koje će ukrašavati prostor knjižnice i podsjećati na zajedničko ljeto sve do naredne godine.

Na završnoj igraonici, u srijedu 27. kolovozasudionicima su podijelili priznanja i nagradili ih jednogodišnjom besplatnom članarinom, a najmarljivijima, Ivanu Vukniću i Loreni Gladić darovali knjigu „Čepinska sjećanja“.

Kako je bilo na ovogodišnjim igraonicama možete pogledati u albumima na njihovoj facebook stranici www.facebook.com/Knjiznica.Cepin. Jedan od roditelja je u komentarima napisao: „Vaše igraonice su nam obogatile ovo ljeto! Hvala vam!“, a to su i bile naše namjereZadovoljni i spremni dočekat ćemo i naredne školske praznike za koje ćemo osmisliti novi program – rekli su u knjižnici Čepin. Do tada, ne zaboravite čitati!

Czk-Cepin.hr