Općina Čepin zaprimila je priznanje portala Gradonačelnik.hr „Najljepši advent u Hrvatskoj: Božićni sajam u Čepinu“, Općina Čepin, 4. mjesto.

Božićni sajam u Čepinu je iza nas, preselio se u naše drage uspomene, ali priznanje portala Gradonačelnik.hr koji je u siječnju ove godine proveo glasovanje na svom facebook profilu, podsjetilo nas je na dane priprema, kao i na dane 17. i 18. prosinca 2021. kada smo svi uživali u plodovima truda i rada cijele zajednice!

Božićni sajam u Čepinu već je 8 godina zaredom manifestacija zajedništva po kojoj je općina Čepin prepoznatljiva. Veliko je srce Čepina, a stara poslovica kaže „Složna braća kuću grade…“. To je razlog zašto je svake godine sve ljepši, bogatiji i posjećeniji!

Složit ćete se s nama da je ove godine bio najljepši, najbogatiji i najposjećeniji. A sve zahvaljujući zajedništvu svih redom:

– učenicima, učenicama, nastavnicima i nastavnicama OŠ Miroslav Krleža i OŠ Vladimira Nazora
– Udruzi umirovljenika Čepin
– KUD-u Ivan Kapistran Adamović (Čepin)
– KUD-u Leopold (Osijek – Livana)
– Udruzi umirovljenika Čepin,
– plesnoj skupini „Kick“
– cheerleading klubu „Midal“
– glazbenih izvođačima: našim dečkima iz čepinskih Martinaca: bendu Žitna polja i hrvatskoj glazbenoj divi Nini Badrić
– izlagačima koji su na više od trideset štandova ponudili domaće OPG proizvode, rukotvorine,
– udrugama koje su u suradnji s Općinom Čepin skupili donacije za obitelji u potrebi (naime, Općina Čepin osigurala je čak 650 litara vina, koje su članovi udruga s područja Općine Čepin kuhali i dijelili na Sajmu, a za koje su posjetitelji ostavljali dobrovoljne priloge koji su u konačnici donirani obiteljima u potrebi)
– članovima Likovne udruge Čepin predvođeni Danijelom Jakovljevićem oslikali 11 buradi temom svima znanih orašara
– gospođi Ani Poturak za donaciju velikog bora koji je krasio novoizgrađeni trg vrijedan gotovo 5 milijuna kuna i naravno
– svim posjetiteljima, kako onima s područja općine Čepin tako i onima iz okolnih naselja, grada Osijeka, Slavonskog Broda, Vinkovaca i dalje…

Opet smo svi pokazali da zajedničkim snagama, ali vođeni srcem možemo napraviti velike stvari kao što je Božićni sajam u Čepinu. Manifestacija koju organizira i financira Općina Čepin, ali uz sve gore navedene suorganizatore!

Zahvaljujemo još jednom svima i na sudjelovanju, ali i na svakom glasu koji ste dali na facebook profilu Gradonačelnik.hr, kako bi glas o našem sajmu i našoj Općini došao do što većeg broja ljudi, jer to ujedno znači i veći broj posjetitelja na sljedećem Božićnim sajmu u Čepinu!