Temeljem održanog sastanka sa udrugama i organizacijama civilnog društva te zaključaka donesenog na njemu upućuje se javni poziv svim zainteresiranim sudionicima. Predmet ovog javnog poziva je identifikacija razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova EU.

Javnim pozivom će se kroz iskaz interesa nositelja projekata koji imaju namjeru aplicirati na fondove EU formirati  baza projekata i obaviti njihovo vrednovanje kroz stupanj spremnosti temeljem prikupljene dokumentacije i definiranih izvora sufinanciranja potrebnih za realizaciju projekta i apliciranje na fondove EU.

Na priloženom obrascu ukratko opišite svoje planirane projekte za iduće  razdoblje. Obrazac je jednostavan i lako se popunjava, te Vas molimo da opis Vašeg projekta bude sažet i jasan. Važno je navesti planirane projekte iz svih područja vašeg djelovanja: od komunalne infrastrukture, uređenja naselja, gospodarstva, poljoprivrede, zaštite okoliša, kulture, turizma, sporta i dr.

Priloženi obrazac možete ispuniti i poslati na adresu Općina Čepin Kralja Zvonimira 105,31431, Čepin ili na mail adrese: opcina@cepin.hr ili  obrt.projektieu@gmail.com

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu kako bi Vaše organizacije i projektne ideje uvrstili u katalog/ bazu projekata Općine Čepin.

Zamjenik načelnika općine Čepin
Ivan Žeravica

Obrasci

Obrazac za prijavu organizacija (.DOC)

Obrazac za prikupljanje projektnih ideja (.DOC)